Vakbarát verzió

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Projektek

db hazai forrás: Ft
nemzetközi forrás: EUR
jelenleg futó projekt

Weboldalunkon sütiket használunk

Honlapunk kizárólag a látogatói forgalom elemzéséhez és az egyes felhasználói munkamenetek azonosításához használunk sütiket (cookie). A munkamenet-azonosító sütik csak a kiszolgáló felé irányuló kérések megkülönböztetését szolgálják, és a munkamenet végén törlődnek. A látogatói forgalom elemzésére külső szolgáltatóktól származó sütiket használunk.

Az alapműködést biztosító sütik nélkül a webhely nem tud megfelelően működni, illetve a látogatók azonosítása nélkül gyűjtenek információt a használatáról. A munkamenet-azonosító süti elengedhetetlen az oldal használatához, mert a kiszolgáló (szerver) ez alapján tud különbséget tenni felhasználó és felhasználó között. Csak rövid ideig, az oldal megtekintése alatt vannak érvényben. Ezek a sütik nem gyűjtenek a felhasználó azonosítására alkalmas információkat, csakis a szerver felé irányuló kérések megkülönböztetését szolgálják. Az oldal használatáról a látogató IP-címének azonosítása nélkül a Google Analytics IP-címek névtelenítésére szolgáló módszerének alkalmazásával gyűjtünk adatokat.

Finanszírozó: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap által finanszírozott projektek
Kategória: Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása
Program neve: 2020-1.1.2-PIACI KFI
Alprogram neve: "B" alprogram
Projekt címe: Új, hatékony növénykondicionáló szer kutatása toxinok termelődésének visszaszorítására gabonákban, egyéb növényekben, továbbá élelmiszer alapanyagok, állati takarmányok toxinmentesítésére ipari méretű ózont felhasználó technológia fejlesztése
Projekt azonosító: 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00234
Konzorciumvezető: Bálint Analitika Kft.
Konzorciumi tag:

Hajdú Gabona Zrt.
Debreceni Egyetem
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Támogatási összeg: 799 550 000 Ft
BME támogatási összeg: 100 440 000 Ft
Projekt kezdete: 2021.09.01
Projekt vége: 2024.08.31