Vakbarát verzió

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Projektek

db nemzetközi forrás: EUR
hazai forrás: Ft
jelenleg futó projekt

Weboldalunkon sütiket használunk

Honlapunk kizárólag a látogatói forgalom elemzéséhez és az egyes felhasználói munkamenetek azonosításához használunk sütiket (cookie). A munkamenet-azonosító sütik csak a kiszolgáló felé irányuló kérések megkülönböztetését szolgálják, és a munkamenet végén törlődnek. A látogatói forgalom elemzésére külső szolgáltatóktól származó sütiket használunk.

Az alapműködést biztosító sütik nélkül a webhely nem tud megfelelően működni, illetve a látogatók azonosítása nélkül gyűjtenek információt a használatáról. A munkamenet-azonosító süti elengedhetetlen az oldal használatához, mert a kiszolgáló (szerver) ez alapján tud különbséget tenni felhasználó és felhasználó között. Csak rövid ideig, az oldal megtekintése alatt vannak érvényben. Ezek a sütik nem gyűjtenek a felhasználó azonosítására alkalmas információkat, csakis a szerver felé irányuló kérések megkülönböztetését szolgálják. Az oldal használatáról a látogató IP-címének azonosítása nélkül a Google Analytics IP-címek névtelenítésére szolgáló módszerének alkalmazásával gyűjtünk adatokat.

Finanszírozó: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap által finanszírozott projektek
Kategória: Versenyképességi és kiválósági együttműködések
Program neve: VKE_17
Projekt címe: GalgaGabona projekt: Élelmiszerbiztonsági, agrotechnikai, feldolgozástechnológiai és táplálkozási érték növelését célzó fejlesztések a zab és rozs humán célú hasznosítási feltételeinek javítása érdekében
Projekt azonosító: 2017-1.3.1-VKE-2017-00004
Konzorciumvezető: Első Pesti Malom- és Sütőipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Konzorciumi tag:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
F&R Partner Sütőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
GALGA-AGRÁR Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatási összeg: 589 384 968 Ft
BME támogatási összeg: 165 455 143 Ft
Projekt kezdete: 2017.10.01
Projekt vége: 2021.06.30